Etätunnit

Sambic tanssikoulun etätunnit koostuvat online-tunneista tai erikseen tuotetuista verkkotunneista (kesto 10-75 min.) Tältä sivulta löydät eri vaihtoehtoja (viikottaiset etätunnit ja erikseen tilattavat tauko- tai muut tunnit esim. webinaarioiden oheen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko iloisen ja rytmikkään taukoliikuntatuokion webinaarion piristeeksi?

Taina Kanervan taukojumpat voidaan räätälöidä webinaarion aiheen ja luonteen mukaisesti. Katso esittelyklippi täältä.
Lähtökohtana on innostaa verkon kautta ihmiset nauttimaan liikunnallisesta välipalasta.
Webinaarien esityksien väleissä toteutettava toiminnallinen osuus pitää ihmisten keskittymiskyvyn hereillä.
Tuokioon voidaan lisätä omaa rytmitystä, tuolissa tehtävää taukojumppaa, aivotoiminnan virkistämistä ja jopa webinaarion sisältöön tai osallistujiin liittyviä elementtejä.  Taustamusiikilla luomme liikuntatuokion ympärille oikeanlaisen rytmimaailman.

Yli 30-vuotta alalla toiminut Taina on tunnetusti innovatiivinen ja tuo raikkaita ja uusia tuulahduksia ryhmäliikunnan saralle. Rekisteröityjen liikuntatuotteiden kehittäjänä hän keskittyy asiakkaiden tarpeisiin ja koulutettuna yritysneuvojana ymmärtää myös toimistotyön ergonomian tärkeyden.
Pyydä tarjous Tainan rytmikkäästä taukojumpasta info@sambic.fi

 

Etätuntien lisäksi Sambic tanssikoulu tarjoaa:

  • Tyky- ja Tyhy-päivät (yrityksen tiloissa, muissa tiloissa, ulkona)
  • Viikkotunnit (yrityksen omissa tiloissa tai muissa tiloissa)
  • Virkistyspäivät
  • Sambaesitys ja opetus kokouksen tai muiden tilaisuuksien väliin
  •  Samba-show yrityksen henkilöstö-, tai asiakastilaisuuteen
  • Ohjelmatuotanto

Olemme erikoistuneet selkeiden ja helposti ymmärrettävien liikunnallisten palveluiden tuottamiseen.
Brasilialaiseen musiikkiin ja tanssiin liittyvät liikuntatuotteet ovat erikoisalaamme ja voimme poimia niistä asiakkaalle sopivia osioita.
Tuote- ja palvelukehittäjä Taina Kanerva tuottaa asiakaslähtöisesti liikuntapalveluita, joissa tärkeimpinä elementteinä ovat pirteä ja motivoiva asenne sekä selkeä ja reipas kokonaisuus!

 

 

 

 

 

 

 

Sambic® -etätunnit harrastajille tai muille lajista kiinnostuineille

Sambic tanssikoulu tarjoaa upean mahdollisuuden tanssia videon välityksellä kauden aikataulun mukaisina etäiltoina.
Jotta harrastajan on  mahdollisimman helppo liikkua esim. kotioloissaan, ohjaaja Taina Kanerva teettää askeleet takaa päin kuvattuina ja pienemmässä tilassa liikkuen. Tunnin opetustekniikka noudattelee  normaalin tunnin ohjauksen kulkua ohjeistuksineen ja askelyhdistelmiä teettäen hitaampaan ja vauhdikkaampaan rytmiin.

Tunti koostuu alkulämmittelysarjasta (samba-reggae ja/tai axé-tanssi) ja tanssillisesta sambasarjasta. ”Sambic-Taina”  on tunnettu selkeästä opetustyylistään ja iloisesta persoonastaan, joten uskomme että näillä tunneilla saat mukavan tanssikokemuksen kotioloissakin.
Saat linkin ja voit katsoa tuntivideon verkkoselaimessa. (ei ohjelmien lataamisia). Voit myös halutessasi selata tai pysäyttää videon ja jatkaa sen katsomista tuntiaikasi puitteissa.
Voit tarkistaa lukujärjestyksestämme meneillään olevan kauden etätunnit. Voit myös tilata tilaustunteja haluamallesi ajankohdalle. Kysy lisää info@sambic.fi