OHJAAJAKOULUTUKSET

 

 

 

 

 

 

 

SAMBIC®, TULE´S SAMBA® JA SAMKID® -OHJAAJAKOULUTUKSET

 

Sambic® -ohjaajakoulutukset
Tilaa verkkokoulutus tai tilauskurssi ryhmälle!

Haluatko ohjata iloisia, hauskoja, vauhdikkaita ja monipuolisia tunteja?
Sambic tanssikoulun monipuoliseen toimintaan kuuluu myös ohjaajin kouluttaminen joko tuntien pitopaikkoihin tai ohjaajan omaan yritystoimintaan liittyväksi palveluksi. Mikäli haluat uuden ja taatusti erilaisen liikuntakonseptin käyttöösi, otathan  yhteyttä niin jutellaan lisää.
Kouluttajana Sambic -tanssikoulun toiminnanjohtaja ja vuonna 1991 rekisteröidyn tanssiliikuntatuotteen kehittäjä Taina Kanerva (2006 ja 2019-2020 HSC sambakuningatar).

Ajankohtaista:

Seuraava Sambic® -ohjaajakoulutus 10.5.2023 – Ranua
Koulutus toteuteaan lähi- ja etäkoulutuksena. Lisätiedot: Sambic Oy p. 040 535 5526, info@sambic.fi

Sambic® -ohjaajakoulutus verkkokoulutuksena (12h)

Koulutuspäivät toteutetaan kahden viikon jakson aikana ja koulutuspäivät sovitaan ohjaajan kanssa erikseen. (noin 1,5-2h/krt). Kolutus pidetään verkkoalustalla jonka lisäksi hyödynnämme myös video- ja kirjallista materiaalia ohjaajan itseopiskelussa.

Kooulutus sisätää:
• 1. viikon aikana:
– tanssien perusteet, askelyhdistelmät ja tuntisarjat
– musiikin valinta
– lajin erityspiirteet ja muut ohjaukseen liittyvät asiat
• 2. viikon aikana:
– näytetunti noin 30 min. (live-online)
– ohjaajan tunnin arviointi sekä kehityssuunnitelma
Yht. 12 h
• Koulutus sisältää kirjallisen materiaalin lisäksi myös tuntitallenteiden käytön koulutusaikana.

Kolutuksen lisätiedot ja Ilmoittautuminen: info@sambic.fi p. 040 535 5526

Koulutuksen hinta:  300 € + alv 24%

Lisenssimaksu:
85-100 € / kausi + alv 24%
Maksu määräytyy ohjaajan tuntimäärän sekä ohjauspaikan mukaan (yrittäjä/yhdistys/opisto/yksityinen sali).

Mitä koulutus sisältää?

Kattava ja laadukas koulutus sisältää koulutuspäivät, materiaalit ja todistuksen sekä ohjausoikeuden rekisteröidyn Sambic® -liikuntatuotteen käyttöön. Kurssin aikana opettelemme tunneilla käytettävien brasilialaisten tanssien (samba, axé-tanssit ja samba-reggaen) perusteet ja kolme erilaista tuntikokonaisuutta, joilla ohjaajat voivat helposti käynnistää uudet tuntinsa. Lisäksi ohjaajat saavat tuntitallenteita sekä kirjallista materiaalia mm. musiikista ja brasilialaisesta kulttuurista. Taina Kanerva on myös koulutettu yritysneuvoja joten koulutuksen aikana mietimme sinulle sopivan toimintamallin sekä markkinointisuunnitelman. Tanssipedagogina, aikuiskouluttajana ja tanssijana Taina on tottunut analysoimaan tanssia ja erilaisia liikeratoja. Hän korjaa, antaa palautetta ohjauksesta ja askelien suoritustekniikasta. Tervetuloa ihanaan ja Sambicin elämysmaailmaan!

 

Sambic® -ohjaajakoulutus tilauskurssina (12h)

Sambic® -ohjaajakoulutus voidaan toteuttaa myös tilauskurssina yhden viikonlopun aikana. (min. 5 osallistujaa) esim. 6 h (la) ja 6 h (su). Lähikoulutus pidetään erikseen varatussa opetustilassa josta vastaa joko Sambic Oy tai kurssin tilaaja. Koulutus voidaan järjestää ryhmille myös verkkokoulutuksena.
Koulutusmaksun lisäksi sovimme kouluttajan matkakorvauksesta mikäli matkan pituus yli 100 km / suunta.

Lisätiedot: Taina Kanerva p. 040 535 5526 info@sambic.fi

Koulutuksen hinta:  220 € + alv 24% / henk. (min. 5 osallistujaa)

Sambic on kouluttanut yli 30 vuoden ajan ohjaajia eri toimipaikkoihin ja hyödyntänyt tuntikokemuksia jatkuvaan tuotekehittelyynsä.
Taina Kanervan 1990-luvun alussa kehittämä rekisteröity suomalainen liikuntatuote oli ensimmäinen bic-päätteinen tanssiliikuntatuote Suomessa. Brasilialaisista kuumista rytmeistä ja tansseista kehitettiin selkeä konsepti, jonka kautta tanssi saatiiin liikunnalliseen muottiin ja helposti omaksuttavaksi Sambic -liikuntacocktailiksi.
Yhteydenotot: p. 040 535 5526 info@sambic.fi

Freelanceriksi tai seuran/salin ohjaajaksi

Sambic tarjoaa koulutuspaketin seuroissa ja saleilla tunteja pitäville ohjaajille. Kurssin suorittaneilla lisenssiohjaajilla on oikeus pitää rekisteröityjä Sambic –tunteja. Kurssi sisältää käytännön harjoittelua sekä teoriaosuuden opetuskansioineen. Koulutuksessa käymme läpi tunnin rakenteen eri kohderyhmät huomioiden, tanssien perusliikkeet ja liikeyhdistelmät sekä valmiit sarjakokonaisuudet. Kerromme laadukkaan tuotteen ympärille kehitetyistä tukitoimista ohjaajille sekä monipuolisesta palvelukonseptistamme.

Uutta! Ohjaajakoulutusta ja yritysneuvontaa

Sambic -ohjaajakoulutuksien lisäksi voit tilata myös yritysneuvontapäiviä. Taina Kanervan pitkä ura tanssiliikuntatuotteiden parissa ja yrittäjän erikoisammattitutkinnon, tuote- ja palvelukehittäjän ammattitutkinnon, yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon sekä tapahtumatuottajan tutkinnon suorittamiseni takaavat kohdistettua neuvontaa juuri liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen perustamista suunnittelevalle henkilölle. Myös Yrittäjän hyvinvointi -kurssien toteuttaminen on auttanut ymmärtämään yrittäjän haasteita ja oman elämän hallintaa. Suomen ensimmäisen rekisteröidyn tanssiliikuntatuotteen kehittäjänä hän tuntee myös alaan liittyvät mahdollisuudet ja riskit.
Yhteydenotot: p. 040 535 5526 info@sambic.fi

 

MUUT KOULUTUKSET

Tule’s Samba® -ohjaajakoulutus (6h)

Ohjaajakolutukset toteutetaan tilauskoulutuksena ryhmälle tai yksityiskoulutuksena omissa tiloissanne tai meidän tiloissa. Koulutus voidaan pitää lähi- tai etäkoulutuksena. Pyydä meiltä tarjous.
Hanki  taidot iloisen ja erilaisen Tule´s Samba -tunnin ohjaamiseen. Muun muassa erityisryhmille tarkoitetussa liikuntatuotteessa tehdään helpot samba-reggaen ja samban liikkeet turvallisesti ja yhteenkuuluvuutta lisäten sekä nautitaan brasilialaisen musiikin energiasta. Mukana myös Tuoli-Sambic® -osuus
Rekisteröidyn Tule’s Samban ovat kehittäneet tanssipedagogi, opettaja, kouluttaja ja tanssija Taina Kanerva (Sambic) ja alkusuunnittelussa mukana ollut fysioterapeutti Päivi Tjäder. Liikkeet testattiin Reumaliiton paikallisosaston vastuuhenkilöillä, jotka myös itse sairastavat reumaa.
Ohjaajakoulutus sisältää harjoittelua, teoriaa ja materiaalikansion.
Yhteydenotot: p. 040 535 5526 info@sambic.fi


Samkid® -ohjaajakoulutus (6h)

Ohjaajakolutukset toteutetaan tilauskoulutuksena ryhmälle tai yksityiskoulutuksena omissa tiloissanne tai meidän tiloissa. Koulutus voidaan pitää lähi- tai etäkoulutuksena. Pyydä meiltä tarjous.
Sambic -liikuntatuotteiden kuopus Samkid (vuodesta 1999) on brasilialaista meininkiä kohdennettuna lapsille ja nuorille. Samkid sisältää rytmiä, askelia, alkuperäistä ja uutta tanssia, liikunnan riemua, ilottelua ja improvisaatiota koulujen, kerhojen, päiväkotien ja seurojen liikuntatunneille.
Uudet vartaloa irrottavat liikkeet lisäävät mm. lasten kokonaismotoriikkaa ja koordinaatiokykyä. Samkid innostaa yhdessäoloon ja tutustuttaa vieraaseen kulttuuriin. Koulutuspäivän aikana tutustumme luonnonelementtien rytmeihin, improvisoimme, opettelemme yhteisen nuorekkaan axé –tanssin sekä karnevaalikulkueen alojen tanssit. Kirjallinen materiaali sisältää käytännön harjoituksien askelkuviot, kulttuuria ja karnevaalikulkueen toteutusmallin.
Kurssin suorittaneilla ohjaajilla on oikeus pitää Samkid–tunteja. Kurssi sisältää käytännön harjoittelua ja teoriaosuuden opetuskansioineen.
Yhteydenotot: p. 040 535 5526 info@sambic.fi