Yksityistunnit ja tilaustunnit ryhmille

IMG_6750-–-Kopio-300x296

Sambic® -tunnit henkilökunnalle

Koulutetut Sambic ja Tule’s Samba -ohjaajamme vastaavat iloisten ja vauhdikkaiden tuntien onnistumisesta henkilökunnallenne. Musiikki tempaa mukaansa ja laittaa kuin itsestään kehon liikkeelle. Sambic on erinomainen työkalu rintarangan liikkuvuuden harjoittamiseen. Sambicissa harjaantuvat myös selän syvät lihakset, jotka jäävät kokonaan käyttämättä mm. istumatyöntekijöillä. Kaikki tunnit suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän tasoa.

Tunnit voivat olla joko yksittäisiä teematunteja tai koko kauden kestäviä viikottaisia tunteja. Uutuustuotteena myös SamBossa jonka voi yhdistää halutessaan Sambic-tunnin perään. Kysy tarjous tunneista!

Sambic® -yksityistunti tai ryhmätunti

Haluatko oppia samban perusteet intensiivisesti ja henkilökohtaisen opetuksen kautta? – Hallitsetko brasilialaisen tanssin perusteet ja haluat lisäopetusta jonkun askeleen tai oman tanssisi analysoinnissa ja opastuksessa. – Haluatko tilata tunnin (perustunneista jatkotasoon) omalle kaveriporukalle tai muulle ryhmälle?
Tunti tai tunnit voidaan toteuttaa yhdestä tunnista alkaen joko tilaajan valitsemassa tanssiin soveltuvassa tilassa tai Sambic tanssikoulun erikseen järjestämässä tilassa. Kysy tarjous ja suunnitellaan sinulle tai ryhmällesi sopiva opetustuokio. Ohjaajana alan ammattilainen Taina Kanerva, jolla on 29-vuoden sambatanssin kokemus.

 Sambic® –tunnin oheispalvelut

Voimme lisätä toiveidesi mukaan tunnin jälkeen mm.

Ryhmätunnin/tapahtuman oheispalvelut:
– eri lajin/lajien kokeilutunti
– luento-osuudet esim. Uusia Ulapoita -elämänhallinta luento, ravintoluento jne.
– muu erikseen suunniteltu ohjelmaosuus

Yksityistunnin oheispalvelut:
– Oman elämänhallinnan kartoituksen
– Ammattijärjestäjän tapaamisen
– Personal Trainerin tapaamisen
– Reikihoidon tai kauneus/hyvinvointi palvelun

IMG_1329_LP_Itella_kick_start_2012-150x141

Taukojumppa sambaten tai yllätysesitys kokouksen keskelle!

Yllätä asiakkaasi tai henkilökunta piristävällä liikuntatuokiolla tai muutaman tanssijan näyttävällä samballa tai reippaalla Bahian meiningillä. Lisäpotkua ja energiaa asiapitoisen ohjelman keskelle! Räätälöimme piristävän hetken asiakkaan tilaisuuden mukaan. Mainio lisä myös tuotelanseerauksen yhteyteen.
Pyydä tarjous yllätysesiintymisestä tai Samba-Showsta!

Taina Kanerva, p. 040 535 5526 info@sambic.fi