TYKY-PÄIVÄT

Tarjoamme yrityksille valmiita Tyky-päivien paketteja tai suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa erikseen räätälöidyn mieluisan kokonaisuuden. Alla olevat palvelut on mahdollista tilata myös yksittäisille ryhmille tai yhdistyksille.

Sambicin Tyky-päivät voivat olla kestoltaan muutamasta tunnista koko päivän kestävään tapahtumaan tai useamman päivän tilaisuuteen, joko pienelle tai isolle ryhmälle sekä naisille ja miehille.
Toteuttamamme liikuntahetket ovat aina elämys ja päivän aikana korostuvat karnevaalien joukkuehenki, kiehtova kulttuuri, irrotteluosuus, kehon monipuolinen käyttö sekä osallistujien innostus ja nauru. Valitsemme tarvittaessa ammattitaitoisesta verkostostamme sopivat osaajat juuri teidän Tyky-Päiväänne!

20082011558-–-Kopio-150x134

Tyky-päivä Sambaten

Rakennamme päivien sisällön ryhmän mukaan. Mikäli päivän liikuntaosuudet toteutetaan brasilialaisilla tansseilla valitsemme juuri ryhmällenne sopivat tanssit. Naisille kaunista sambaa ja miehille esim. Futis-Sambicia, capoeiraa ja maculele-tanssia.

Hyvänolon Päivä Tuusulassa

”Sambaa, Sibeliusta ja Energiaa!” Hyvänolon Päivä sisältää ammattijärjestäjän luennon, Sambaa & Sibeliusta liikuntatuokion, lounaan ja iltapäiväkahvit sekä reippaan kävelyretken Halosenniemeen + opaskierroksen. Taiteen kautta energian keräämistä yhdistettynä elämänhallinnan vinkkeihin ja rentoutus/meditaatio – osuuteen. Päivä päättyy rantasaunan lämpöön ja takkatulen harmoniaan. Iltaa voi jatka halutessaan Järvenpään ohjelmatarjonnalla. Myös majoitusmahdollisuus. Kysy ryhmätarjous.

Saaristo-Sambic

Saaristo ja sykkivät rytmit kohtaavat! Lähde ryhmäsi kanssa unohtumattomalle Saaristo-Sambic matkalle! Merellisen ryhmämatkan toteutusvaihtoehtoja on monia ja matkan kesto voidaan suunnitella 2-5 päivän mittaiseksi.
Nauvon saaristoa, vene- ja pyöräretkiä, saariston historiaa, kulttuuria, lajikokeiluja, hierontaa, saunomista, yörummutusta ja yhdessäoloa! Valitsemme runsaasta ohjelmatarjonnastamme ryhmille sopivat vaihtoehdot ja puoli- tai täyshoitopaketit sekä majoitusvaihtoehdot.
Sambic järjestää myös vuosittain oppilaille tarkoitetun Saaristo-Sambicin. Vuonna 2016 toteutettiin järjestyksessään 11. oppilastapahtuma. Katso aiemmin toteutettujen Saaristo-Sambic -tapahtumien kuvia täältä.

100_2963 – Kopio

Voitte tilata Tyky-Päiväänne myös muita osuuksia tanssin lomaan!

Professional Organizer –kurssi/luento työyhteisölle tai yksityishenkilöille

Ammattijärjestäjän pitämillä kursseilla/luennoilla saat käytännönläheisiä ja ekologisia vinkkejä tavaramäärän, papereiden ja ajan hallintaan. Kurssin ohjaajana/luennon pitäjänä toimii koulutettu ammattijärjestäjä. Professional Organizer (suomenkielisenä vastineena toistaiseksi ammattijärjestäjä) on järjestyksen ammattilainen, joka auttaa luomaan systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa.
Professional Organizer- kurssi tai luento voidaan yhdistää myös Sambicin tarjoamiin muihin yrityspalveluihin.

Arkena kaunis ja rytmikäs!

*MINÄ – Arkena kaunis ja rytmikäs!*– Lumoava hetki jossa sinä olet pääosassa! Kauneuden monipuolinen ammattilainen sekä Munkkiniemen Kosmetiikka Helmen omistaja Raija Kavonius opastaa ja neuvoo persoonaasi sopivat kauneus/terveyshoidot sekä tuotteet sekä antaa helppoja kotihoitoniksejä. Luento/opastustuokio lisää kokonaisvaltaista hyvää oloa Tyky-Päiväänne.

Ole oman elämäsi kuningatar –luento

Vuoden 2011 Vantaan Yrittäjänainen, yritysneuvoja ja Sambic tanssikoulun toimitusjohtaja Taina Kanerva hehkuttaa intoa arkeen ja elämänhallintaan. Motivoiva luento ”Ole oman elämäsi kuningatar” uudistaa ajattelua ja antaa potkua tulevaisuuteen. Illan aikana mahdollisuus mm. koruesittelyyn (myös muut tuote-esittelyt mahdollisia) Taina järjestää myös erikseen tilattavaa yritysneuvontaa sekä yrittäjyysluentoja. Keväällä 2016 lähtien myös Yrittäjän Hyvinvointikoulutuksia. Katso lisätiedot yritysneuvonnasta ja luennoista täältä: Yritysneuvonta ja Elämänhallinnan luennot
Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Sambic Oy
Taina Kanerva
p. 040-5355 526
info@sambic.fi