Esiintyvät ryhmät

Tilaa Sambicin upea sambaryhmä syntymäpäiville, asiakastilaisuuteen, häihin, pikkujouluihin tai vaikka messuständille! Sambic tanssikoulun esiintyvien ryhmien tarkoituksena on toteuttaa laadukkaita ja monipuolisia tanssiesityksiä erilaisiin, pieniin tai suuriin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Katso Sambicin Samba-esityksien keikkatansseja täältä.
(kilpin kesto 2,5 min).
Perinteisten sambaesitysten lisäksi tarjolla on teemallisia ohjelmanumeroita kuten Las Vegas -teemailta, joka sisältää samban lisäksi upean Elvis-shown, tai Sambaa & Suomipoppia -ohjelmakokonaisuus jossa mukana hulvaton Lumottu Apina -bändi viihdyttämässä ja villitsemässä yleisöä energisellä bilemusiikilla.
Koordinoimme myös yhteistyökumppaniemme hotelli/kokoustiloissa järjestettäviä tilaisuuksia ja tapahtumia!
Soita tai pyydä tarjous tämän linkin kautta.

 

Ohjelmapaketit

Samba-Show

Melodinen, tunnelmallinen ja loppua kohti kiihtyvä sambaesitys. Sopii hyvin esim. illan ensimmäiseksi lämmittelyosuudeksi. Osuuteen voidaan lisätä myös rumpuryhmä, miestanssija tai muutama Fantasia-asuinen tanssija. (kuvat: Jari Laitinen, @marcantoniophotographer, Sambic Oy)

 

Karnevaali-Show

Monipuolinen, vaihteleva ja värikäs kokonaisuus rytmikkäällä ja vauhdikkaalla samballa!
Sulkia, liikkuvia lanteita ja villejä tansseja!
Esitämme upeita ja näyttäviä tansseja ja opetamme helppoja brasilialaisia tansseja vieden yleisön Rion karnevaalien sykkeeseen! Illan tanssiesitykset toteutetaan joko levymusiikin tahdissa tai ammattimuusikoista koostuvalla rumpuryhmällä. Aidon brasilialaisen tunnelman luominen on yksi päätavoitteistamme. Sambic tanssikoulun Brasilian matkat näkyvät ohjelmanumeroissamme Rion karnevaaleilta tuotujen asujen kautta. Voit jopa tuntea olevasti Rion / Sambadromon karnevaalien katsomossa! Sambicin esiintyjien näytösasut ovat tuunattuja ja kierrätettyjä. Olemme pyrkineet säästämään materiaalia ja uusien asujen ostamista näyttävyydestä silti tinkimättä. Teemaan sopivat tarjoilut ja somisteet järjestyvät myös kauttamme. (kuvat: Auvo Takkinen ja Sambic Oy)

 

Bateria (rumpuryhmä)

 

 

 

 

 

 

Sambicin esityksiin voi lisätä rumpuryhmän (noin 3 soittajaa) joka koostuu
lajin parhaimmista soittajista. Rumpuryhmä ja soolotanssijat täydentävät sambaesitystä ja soittajien ilmeikäs ja taidokas improvisointi antaa sykettä myös levymusiikkiin toteuttaviin esityksiin, kulkueisiin ja tanssinopetukseen.

 

Trio, lattaribändi tai bilebändi

 

 

 

 

 

 

Banda Cariben Trio! Näiden muusikoiden tunnelmallinen rumba ja latinohitit eivät jätä yleisöä kylmäksi! BCH on energinen, karismaattinen ja huokuu aitoa Karibian saarten ja Kuuban auringon lämpöä.

Sambic tanssikoulu suunnittelee tilaisuuteen sopivan kokoisen trion tai useammasta soittajasta koostuvan
yhtyeen. Musiikkityylit voivat vaihdella bossa novasta, lattareihin, covereihin tai lantino-bilemusiikkiin.

 

Back to Bahia -Show

Back to Bahia -Show on sikermä erilaisista brasilialaisista tansseista (mm. afrobrasilialaiset tanssit, samba-reggae, vauhdikasta akrobatiaa sisältävää capoeira tai vangitseva teos kuubalaisten orishoiden tansseista). Back to Bahia on show joka sisältää voimakasta, juurevaa rumpurytmiä sekoitettuna koillis-brasilialaisiin tansseihin. Sopii myös toiseksi illan esiintymiskokonaisuudeksi perinteisen samba-shown lisäksi. (kuvat: Jari Laitinen ja
@marcantoniophotographer)

 

Muita ohjelmakokonaisuuksia tarjoamme erikseen. Voimme yhdistää saumattomasti myös eri tanssityylejä tarjoamiimme ohjelmakokoanisuuksiin (mm. breikkareita, sirkusta ja espanjalaista Sevillanas -tanssia jopa Samba-Cabaree -ohjelmaosuus, jossa brasilialaiset rytmit sekoittuvat cabareen, burleskin ja juhlan maailmaan). Knallihatut, kultaa ja kimallusta. Plyymiä ja tähtiä!

Valitse värikäs ja monipuolinen show tai karnevaalit erikokoisiin, yksityis- tai yritystilaisuuksiin. Sambaryhmän esitykseen voi halutessaan liittää mukaansatempaavan tanssinopetuksen tai rumpuryhmän. Sambicin Rio matkan 2019-2020 upeat Mangueiran tanssikoulun Fantasia-asut mukana syksyn sambaesityksissä! Ryhmien koot kolmesta tanssijasta yli kahteenkymmeneen. Ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä juuri teille sopiva näytöskokonaisuus!
Katso klippi!

Esiintyvien ryhmiemme ohjelmistosta yksi suosituin on vauhdikas Samba-show tai pidempi, useamman tanssijan sambasikermä, joissa yhdistyvät brasilialaisten tanssien laaja kirjo. Taidokkaista tansseista tehdään näyttävä kokonaisuus jolloin esityksien tunnelma pysyy tiiviinä loppuun saakka. Tämän mahdollistavat myös lisäryhmät joita tarjoamme ammattilaistanssijoidemme oheen. Vauhdikkaat miestanssijamme puolestaan hurmaavat naiskatsojat! Laajasta tanssiosaamisestamme johtuen pienikin ryhmä tekee esityksestä elämyksen katsojille riippumatta siitä esitämmekö lyhyen sambayllätyksen vai lava-shown isolla ryhmällä.

Me otamme yleisön mukaan!

Sambic tanssikoulun perustaja ja toimitusjohtaja Taina Kanerva (Vantaan Vuoden Yrittäjänainen 2011) takaa että yleisöä ei jätetä kylmäksi. Lähes jokaiseen esiintymiseen toivotaan yleisön villitsemistä tanssinopetuksella ja tanssituksella. Suurin Tainan tanssittama yleisö oli Helsingin Kaupungin järjestämässä Senaatintorin Uuden Vuoden 2011 juhlassa. Kerro toiveesi, me toteutamme sen! Olemme joustava ja nopeasti reagoiva ryhmä!

Valitaan teille sopiva ryhmä!

Esiintyjien määrä:
2-30 tanssijaa

Ryhmät:
– Ammattilaisryhmä Alegria (3-10 henk.)
– Harrastajien Grupo Elegante -ryhmä (5-8 henk.)
– Rion karnevaalien Fantasia-asuiset tanssijat (2-10 henk.)
– Toiveiden mukaan myös rumpuryhmä (3-6 soittajaa), bändi tai juontaja
Katso Alegrian ja Super-Elegante -ryhmän esittelyt: Alegria-ryhmä ja Super-Elegante -ryhmä

Kesto:
Esityksen kesto vaihtelee 15 minuutista 45 minuuttiin ja esityskertoja illan aikana voi olla yhdestä kolmeen. Valitsemme kanssanne tilaisuuteenne sopivat elementit jotka koostuvat tanssijoiden ja esitysten määrästä, sopivasta esityspaketista, esitysten levymusiikista tai rumpuryhmästä.

Tarvittaessa hoidamme myös taustamusiikin, äänentoiston, brasilialaista musiikkia soittavan bändin tai bilebändin. Meiltä voitte tiedustella myös tilaisuuteen sopivaa somistusta tai juhlapaikkaa sekä illan juontajaa.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot:

Pyydä tarjous täältä »

tai ota yhteyttä
Sambic Oy
Taina Kanerva
p. 040-5355 526
info@sambic.fi


Esiintymisiä syntymäpäiväjuhlista kansainvälisiin kulttuuritapahtumiin!

Alegria-ryhmä ja Elegante-ryhmämme ovat esiintyneet lukuisissa tilaisuuksissa eri puolilla Suomea ja ulkomailla kuten Brasiliassa, New Delhissä, Hyderabadissa ja Pekingissä. Yritys- ja yksityistilaisuuksien lisäksi esiintymisiä on ollut risteilyaluksilla, messuilla ja liikunta/kulttuuri –tapahtumissa.
Alegria-ryhmä osallistui 6.10.2018 Lontoosssa 1st European Samba Queen Competition 2018 -tapahtumaan!
Hauskoja muistoja on kertynyt myös lavatansseista, emäntien kesäpäivistä (Traktorisamba), Saaristosambicin esiintymiskiertueelta Turun Saaristossa, Mönkkärisamboista, päiväkotien ja koulujen karnevaaleista. Sambicin omiin ohjelmatuotantoihin on kuulunut mm. Otavan Alla –näytöskokonaisuudet, joissa yhdistetään suomalaisuutta ja brasilialaista kulttuuria. Sambic tanssikoulu on järjestänyt brasilialaisten tanssien SM-kilpailuja vuodesta 2009. Sambicin toimintaan kuuluu jatkuva esiintyjien perus- ja jatkokoulutus sekä uusien ohjelmistojen kehittäminen.

Videoklippejä:

Sambicin Winter Carnival 2018 Krapin Pajalla sisälsi kolme upeaa show:ta. Katso Krapin kuvat täältä.

Videoklippi Sambic-Show:sta Carnaval de Inverno 2013 -tapahtumassa. Katso klippi täältä.
(Afrobrasilialainen tanssi/Alegria-ryhmä, Samba/Grupo SuperElegante-ryhmä, Samba-sikermä/Alegria-ryhmä ja lopputanssi/kaikki ryhmät)

Alegria-ryhmän koreografia Sambicin näytöksestä/Gloria Kulttuuriareena. Katso klippi täältä.

Kuvia esiintymisistä:

Sambicin 20-vuotis juhlaristeily 2011 Viking Linellä. Katso kuvat täältä.

Sambic tanssikoulun 20-vuotis juhlanäytös 2011. Katso kuvat täältä.

Lehdistö- ja mainoskuvat toimitamme erikseen.