Oppilasnäytökset ja SM-kilpailut

 

 

Sambic 30-vuotis Meu Sambic Juhlanäytös 6.11.2021 tarjosi värikkään elämyksen Kerava salin yleisölle!

Upea Sambic tanssikoulun juhlanäytös vei katsojat brasilialaiseen tunnelmaan, yhteiseen ilon, tanssin ja musiikin maailmaan. Näytös viestitti myös Sambic tanssikoulun yhteisöllisyydestä ja avoimuudesta, vuosien varrella kertyneistä muistoista, elämyksistä ja lajin liitetyistä yllättävistä fuusioista sekä yhteistyökumppanuuksista joissa yhdessä olemme enemmän! (kuva Auvo Takkinen)
Katso näytöksen videoklippii täältä. Kuvat löytyvät täältä.

Juhlanäytös katsottavana verkkotallenteena. Tilaa verkkonäytös täältä! 

Mahtava editoitu ja todella laadukas Juhlanäytöksemme on esitysvalmis! Missasitko live-näytöksen? Ei hätää! Ilmoita haluamasi verkkonäytöksen päivä ja saat linkin sähköpostiisi ja voit aloittaa illanvieton vaikka perheesi kanssa katsoen todella upeat arvostelut saanutta näytöstämme (1 h 40 min.). Saat linkin yhteydessä myös näytöksen käsiohjelman liitetiedostona. Verkknäytös 18 e (linkki käytössä klo 18-22.00).

Sambic-tanssikoulu on järjestänyt jo vuodesta 2000 oppilasnäytöksiä ja juhlanäytöksiä joissa olemme esitelleet laajaa tanssiosaamista brasilialaisten tanssien saralta. Vaihtuvat teemat ja yli sadan tanssijan näytökset ovat ihastuttaneet ja esitelleet monipuolisesti koulun toimintaa ja samalla edistäneet Suomessa brasilialaisen kulttuurin, musiikin ja tanssin tunnetuisuutta. Näytösten erikoisuutena on yllätyksellisyys, jonka ansioista katsojat kokevat aina jotakin uutta perinteisten tyylisuuntien lisäksi. Mahtavat yhteistyökumppanit ovat myös täydentäneet teemanäytöksiämme omilla osuuksillaan. Bändit, rumpuryhmät, eri tanssilajien yhdistäminen, taide ja tarinat ovat tehneet näytöksistä ainutlaatuisia elämyksiä sekä katsojille että esiintyjille.

Esiintyvät ryhmät ja ohjelmapalvelut 

Sambic tanssikoulu tuottaa avoimin mielin ja innovoiden erilaisia uusia tansseja, ohjelma-kokonaisuuksia ja näytöksiä. Tilattavista esityksistä löytyy lisätietoja täältä.
Mikäli esiintyminen kiinnostaa, ota yhteyttä Sambic tanssikouluun, niin kerromme toiminnastamme lisää: info@sambic.fi

Sambic tanssikoulun oppilasnäytöksiä vuosien varrelta

Sambic tanssikoulu täytti v. 2016  25-vuotta jonka jälkeen kokosimme uuden ohjelmakattauksen 27.1.2018 Winter Carnival -tapahtumaan. Tuusulan Krapin Pajassa oli luvassa mahtava koko illan brasilialaisten tanssien kavalkadi!

16.11.2013 la – Samba-Cabaree – Sambic Tanssikoulun näytös

Samba-Cabaree -näytös 16.11.13 (Sambic)

Brasilialaiset rytmit ja tanssit sekoittuivat sirkushahmojen, burleskin, taiteen, cabareen ja juhlan maailmaan loppuunmyydyssä klo 18.00 Samba-Cabaree näytöksessä! Malmitalo täyttyi lauantaina katsojista kun suuri esiintymisjoukko tarjosi jälleen kerran valohoitoa tanssien pimeään syksyyn! Näytös sai kehuja monipuolisesta, iloisesta ja yllätyksellisestä sisällöstä. Vierailevien ryhmien esitykset sulautuivat hienosti tarinalliseen näytökseen kadun kahvilasta cabareen tunnelmiin. Ensilumesta päivänvarjoihin, silinterihattuihin, sulkiin ja akrobatiaan. Kaikkea tätä ympäröi ihana brasilialainen musiikki! Samba-Cabareen näytöksen tuottajana ja taiteellisena johtajana toimi Taina Kanerva (Sambic Oy) ja koreograaffeina myös Sambic tanssikoulun koulun omat ohjaajat.

Näytöksen yhteydessä nimitettiin sinä vuonna 90-vuotta täyttänyt Ola Eriksson Sambic tanssikoulun kunniajäseneksi. Ola teki  suunnattomasti työtä suomalaisen samban eteen kannustaen eri kouluja heidän omassa toiminnassaan ja vieden sambatietoisuutta mm. lehdistölle.  (Olavi ”Olan” 7.10.1923 – 7.9.2021 elämää ja muistoa kunniottaen)

Kuva-albumi löytyy täällä.

Katso näytöksen lyhyt videokooste täältä!

0-DSC_4692 – Kopio

Kuvia aiemmista näytöksistämme

Sambic 20-vuotis Juhlanäytös 3.12.2011
Kuva-albumi

Sambicin 15-vuotis näytös 2006
Kuva-albumi

Näytös Gloria-kulttuuriarenalla 2008
Kuva-albumi

 

Brasilialaisten tanssien SM-kilpailut

Sambic tanssikoulun tuottamat brasilialaisten tanssien SM-kilpailut kokosivat kisavuosina 2011-2013 monia kymmeniä osallistujia ja kannustajia.  Kisojen tuomaristosta löytyi tanssin, laulun, teatterin ja liikunnan ammattilaisia kuten mm. Sami Saikkonen ja tanssin ammattilainen Marko Keränen jotka arvioivat kilpailuryhmiä vankan tanssiosaamisensa kautta.
Sambic tanssikoulun ensimmäinen brasilialaisten tanssien SM-kilpailu pidettiin Terveys 2011 –messuilla, Helsingin Messukeskuksessa.

Katso vuosien 2011-2013 SM-kilpailujen kuvia täältä.