Helsinki Samba Carnaval

Story of Flowers (Kukkien tarina)
Sambic tanssikoulun kulkueteema 10.6.2023  (Helsinki Samba Carnaval 2023)

Ilmoittautumislomake avattu!
Ilmoittaudu mukaan kulkueen tanssillisimaan ryhmään  kulkueryhmään
viimeistään 3.4.2023 tämän linkin kautta.

Sambic®-tanssiliikunnan harrastajat, ohjaajat, esiintyjät ja yhteistyökumppanit mahdollistavat kukkaenergiaa ja kehopositiivisuuttak henkivän tanssimaratonin! Mukana myös ihana Nina Mikkonen sekä brasilialaiset rytmipojat Marcelino ja Alaô Patriarca!

Story of Flowers -tarina: Kasvatamme nyt juurista versoja, versoista nuppuja ja karnevaalikeväällä 2023 on kaikkien kukkien aika kukkia! Katsokaamme ympäristöä uusin silmin; luontoa arvostaen ja kunnioittaen. Ihminen on kokonaisuus johon kehollisten voimavarojen lisäksi vaikuttaa henkinen tasapaino. Ympäristön, luonnon ja kulttuurin merkitystä mielenterveyttä lisäävinä elementteinä on korostettu jo jonkin aikaa. Edellä mainitut asiat herkistävät aistejamme ja antavat myös tanssijoille uutta energiaa, rohkeutta sekä lisäävät luovuutta, keskittymiskykyä ja harmoniaa. Saamme uutta intoa ja motivaatiota sekä kasvatamme empatiaamme ja laajennamme ymmärrystämme. Kukista lähtevä tarinamme näkyy pitkin kevättä erilaisissa tapahtumissa ja esiintymisissämme ja huipentuu Sambicin kulkuealan kokoamiseen. (Taina Kanerva, Sambic Oy)

Story of Flowers -teemassa pääosassa on Sambicin eri ikäiset ja kokoiset tanssijat jotka ovat löytäneet brasilialaiset tanssit ja musiikin Sambicin kautta. Sambic on tanssiliikuntatuotteen lisäksi myös mahdollistaja ja asioiden sekä ihmisten yhdistäjä. Me luomme tanssin iloa, suvaitsevaisuutta ja rohkeutta; kaikki ovat tervetulleita nauttimaan tanssista! ”Story of Flowers” sisältää kehopositiivisuutta, oikeutta tanssia ja osallistua! Sambicin tanssivat naiset jakavat yleisölle, katseita, hymyjä, asennetta ja yksilöistä muodostuvan yhteisön välittämää energiaa. Jokaisella tanssijallamme on oma tarinansa johon he tulevat lisäämään myös tulevan kulkueen tuoman elämyksen! Tervetuloa kukkimaan ja kukoistamaan kanssamme kohti Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaa 10.6.2023!
Toimitamme ilmoittautuneille lisätiedot asuista, hinnoista, harjoituksta, karnevaalitapahtumasta jne.

Karnevaalien yhteistyökumppanit:

 

 

www.asfalttikulma.fi

www.klauskhotel.com

 

Katso aiempien karnevaaliemme kuvia täältä.

Karnevaalien Sambicin kulkueteemoja vuosien varrelta

 

Kiitos kaikille Sambiclaisille ja yhteistyökumppaneille Back to Bahia -kulkuealaan osallistumisesta!  Katso ihanat 11.6.2022  kulkuealamme kuvat täältä.

 

Suomen Sambakoulujen Liitto ry:n vuosittain järjestämä Helsinki Samba Carnaval -sambakulkue starttasi lauantaina 11.6.2022 Senaatintorilta kohti Esplanadia keskellä kesäistä Helsinkiä. Sambicin harrastajat, esiintyvät ryhmät ja ohjaajat olivat harjoittelevat kevään aikana kolmea karnevaalitanssia etänä, tunneilla ja ulkona. Koko suureen karnevaalikulkueeseen osallistui lähes 1000 sambaaja eri sambakouluista. Kulkueen kadun varret keräsivät valtavan määrän katsojia kuten myös ohjelmallinen Senaatintorin lava.
Katsojan palaute Sambicin kulkuealasta: ” Kiitos hienosta Samba Carnaval kulkueesta. Sambicin kulkue oli suosikkini koska se oli suuri, koreografia on yhtenäinen,  samanaikainen ja tanssijat iloisia

 

Vuonna 2021 Sambic tanssikoulu näkyi Meu Sambic 30 v juhlavuoden karnevaalitapahtumissa!
Helsinki Samba Carnaval® toteutettiin vuonna 2021 virtuaalisena karnevaalina. Laadukas ja monipuolinen materiaali sisälsi eri sambakoulujen ja Sambic tanssikoulun tekemiä ohjelmaosuuksia sekä virtuaalisen Samba Queen Finland 2021 finaalikilpailun. Katso upea ohjelma täältä.  (kilpailu kohdasta 43:25). Kuvia lisää koulumme facessa.

 

 

Vuoden 2020 Sambic tanssikoulun karnevaalialan teemana oli Cabaret & Carnival!
Kuvia Tuusulan Krapilta löydät täältä.

 

 

8.6.2019 Sambic tanssikoulun kulkueryhmän  teemana oli Rio  Carnival 2019  – Mangueira!
Taina Kanerva oli vuoden 2019 karnevaalikuningatar.
Taina Kanerva (Sambic Oy) sekä Sami Kontola (BRA-FIN Consultingin) valittiin 8.6.2019 Helsinki Samba Carnaval® -tapahtuman kuninkaallisiksi.  Sambic tanssikoulun kulkueryhmän 2019 teemana oli Rio Carnival 2019  – Mangueira. Kiitos kaikille  ihanille kulkueeseen osallistuneille oppilaille, ohjaajille, esiintyville ryhmille, avustajille sekä kuvaajille, yhteistyökumppaneille ja SSKL:n toimikunnalle!
Sambic tanssikoulun vuoden 2019 karnevaalikuvat kuvat löydät täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2018 aloitimme lähtölaskennan Rion reissulle ja kaikki kulkueryhmäämme osallistujat fiilistelivät Rion rantojen, karnevaalien ja samban tunnelmissa!
Katso kulkuekuviamme täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2017 Sambicin kulkueryhmän Otavan Alla – Suomi 100 – Suomesta Brasiliaan -teema!
Katso kulkueen iloiset ja energiset kuvat täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2016  Sambicin 25 v. juhlakulkueessa korostui Olympia-teema ja lajin sporttsuus!
Juhlakulkueen sateiset mutta silti aurinkoiset kuvat löytyvät täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2015 Sambic tanssikoulun teemana oli ViidakkoSamba!
Viidakon värikylläisyys, monimuotoisuus ja salaperäisyys innoittivat teemamme valintaan! Kurkista ViidakkoSamban kuvagalleriaa. 

 

Ja vanhempaa historiaa Sambicin kulkuealoista löydät kuvakansiostamme.