Kurssit ja tapahtumat

KURSSIKALENTERI – SYKSY 2023

 

kuva: Mika Sipura


Tanssiliikuntaa ja elämyksiä meille kaikille!

Täältä löydät Sambic tanssikoulun kurssit ja tapahtumat sekä yksittäiset extratunnit. Viikkoaikataulun löydät täältä.  Päivitämme kurssikalenteria vielä elokuussa..
Olemme tarjonneet Sambicin elämyksiä jo vuodesta 1991 ja ideologiaamme on vahvasti kuulunut yhteisöllisyys ja liikunnan tuottama mielihyvä sekä fyysisesti että henkisesti. Liikuntatuotteen ympärille on luotu lukuisia erilaisia tapahtumia ja esiintymisiä joissa rikomme myös rohkeasti perinteisiä tanssin ja liikunnan raja-aitoja. Hyödynnämme toiminnassamme erilaisia teemoja, tyylisuuntia, fuusioita ja kaiken rinnalla kulkee ne ihanat viikkotunnit iloa ja tanssiliikuntaa tarjoten!
Syksyllä 2023 Taina jatkaa tiiviskurssikietuettaan ja esittelee parhaat palat brasilialaisista tansseista mm. Riihimäellä, Hikiällä, Ryttylässä ja Siilinjärvellä.
Sambicin esiintyvät ryhmämme ja oppilaat osallistuvat aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja keikkaryhmät toteuttavat puolestaan näyttäviä esiintymiskokonaisuuksia joihin voit tutustua sivuillamme.
Panostamme asiakaspalveluun joten saat meihin yhteyden ma-pe klo 10-16.00 välillä p. 040 535 5526. Mikäli olemme varattuna, soitamme vielä saman päivän aikana takaisin) tai meilitse info@sambic.fi

 

9. ja 16.8.2023 ke – Puisto-Sambic® -tunnit– Tuusula

Elokuisia tanssielämyksiä brasilialaisin rytmein! Helppoa ja hauskaa! Perustunnilla alkulämppärisarjoja koillisbrasilialaisilla tansseilla jonka jälkeen naiselliset sambasarjat.
Aika: ke 9., 16.2023
Paikka: Tuusulan uimahallin takana olevalla nurmikolla, Rykmentintie 1, Tuusula (sateen sattuessa lipan alla)
Tunnit ja hinnat:
– kaikille tarkoitettu tunti klo 18-19.00, hinta: 8€/krt
– kesäkarnevaalitanssien harjoitukset Tuusulan taiteiden yön kulkueeseen tuleville klo 19-19.30
(ilmaiset mikäli osallistuu 18-19.00 tunnille).
Lähetämme maksutiedot sähköpostitse.
Ilmoittautumislinkki
Kaikki Puisto-Sambicit ja karnevaalitreenit voi maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, SmartumPay, Sporttipassi, ePassi, Eazybreak, Edenred ja Tyky+ -setelit
Ohjaaja: Taina Kanerva (Sambic tanssikoulu)
Tuntien järjestäjä: Sambic tanssikoulu, p. 040 535 5526 info@sambic.fi

 

11.8.2023 pe – Tuusulan Taiteiden Yö

Sambic tuo jälleen tapahtumaan värikkäät ja vauhdikkaat brasilialaiset tanssit!
Iloinen samba käynnistää taiteiden yön! Story of Flowers -karnevaalikulkue yhdistää tanssin iloa, kehopositiivisuutta ja kukkien väriloistoa brasilialaiseen musiikkiin. Sambicin kulkue johdattaa konserttiyleisön klo 17.45-18.15 Aleksis Kiven kuolinmökiltä kävelytietä Ilmari Kiannon kujan kautta Kotorannanpuistoon jossa esitys/tanssinopetus. Anna rytmien liikuttaa ja osallistu itsekin tanssiin! Kulkueen toteuttaa Sambic-tanssikoulu.
Myös karnevaaliosallistujat voivat ilmoittautua mukaan tanssimaan tämän linkin kautta.
Lisätiedot: Sambic Oy info@sambic.fi p. 040 535 5526

 

13.8.2023 Sambicin jatkotunnit ja esiintyvien ryhmien harjoitukset alkavat!

Paikat: Tanssibuumin peilisali, Arinatie 4, Helsinki (Pitäjänmäki) ja Tikkurilan keski-jatko -ryhmien -tunnit
Paikka varmistuu viimeistään 5.8.2023 jolloin avaamme myös Tikkurilan tunnin ilmoittautumislinkin. Tuntien tiedot löydät aikataulustamme. https://sambic.com/lukujarjestys/
Ilmoittaudu omille tunneillemme täältä.
(muistathan täyttää lomakkeen loppuun omat tietosi)

Haluatko esiintymään? Satunnaiseksi esiintyjäksi tai esiintyvän ryhmän jäseneksi?
Kauden alussa voit hakeutua Alegria-ryhmäämme (ykkösryhmä), Grupo Elegante-ryhmään ja Fantasia-ryhmään (tanssijat jotka käyttävät Rion karnevaalien isoja asuja tai muita näyttäviä erikoisasuja). Nämä asut ovat laina-asuja tai erikseen ryhmän tekemiä asuja). Otathan yhteyttä mikäli osallistuminen yllä mainittuihin ryhmiin kiinnostaa. Lisätiedot: Taina Kanerva (info@sambic.fi tai p. 040 535 5526)

 

19.8.2023 la Helsinki Marathon

Sambic tanssikoulu jälleen kannustamassa juoksijoita iloisin tanssiesityksin Hietalahdenrannalla ravintola Merimakasiinin vieressä noin klo 9.20-10.50 ja klo 11.30-13.00.
Karnevaaliosallistujat voivat myös tulla mukaan tanssimaan Sambicin Story of Flowers karnevaalitansseja
valitsemalleen osuudelle.
Toimitamme tapahtumasta lisätiedot ilmoittautuneille.
Ilmoittautumislinkki

 

26.8.2023 – Sambic® -tunnit käynnistyvät

Viikkotuntimme ja alkavat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Nurmijärvellä, Karjaalla, Karkkilassa sekä Ranualla. Katso tunnit aikataulustamme jonka alta löytyy myös ilmoittautumislinkit.
https://sambic.com/lukujarjestys/
Tuntikuvaukset löydät täältä: Tuntikuvaukset 2024

 

26.8. ja 7.9.2023 SAMBA – Back to Basics!

Haluatko lisäoppia tanssin tekniikkaan?
Etätallenteet 3 x 60 min. ovat sinulla käytössä kahden päivän ajan!
Laajenna sambatanssin kokonaisvaltaista osaamista ja samban tekniikassa ja samba no pé -askeleen hallinnassa, käsien ja lantion liikeradoissa, tanssiasennossa ja jalkojen linjauksessa.
Kurssi sopii tanssijoille jotka haluavat edistyä perustasolta eteenpäin. Etäharjoittelu lisää samban perustaitoja joiden myötä on mahdollisuus ponnistaa jatkotunneille tai pyrkiä esiintyviin ryhmiimme.
Tekniikkatallenteet tilataan ilmoittautumislomakkeen kautta.
Lähetämme linkit tallenteisiin meilitse viimeistään edellisen illan aikana.
Hinta:
26.8.2023 yht. 30 € (3 x 60 min. /kurssitallenteet käytössä 26.-27.8.2023)
7.9.2023 yht. 30 € (3 x 60 min./kurssitallenteet käytössä 7.-8.9.2023)

 

3.9., 1.10. ja 29.10.2023 su – Samba & Bateria -tunti

Aika: klo 17-1.15
Suositut teematunnit kerran kuukaudessa!
Tule tanssimaan rumpuryhmän tahdissa! Tunnin alussa alkulämmittelyt samba-reggaen tahdissa
jonka jälkeen samban instrumenttien esittelyt joiden rytmeihin sovitamme tanssiliikkeet. Samban askelia, samba no pé -perusaskelta ja liikkumista 3-hengen baterian tahdissa. Treenaamme myös soolo-tanssin eri osa-alueita (sisääntuloa, poseerausasentoja, hitaan ja nopean osuuden askelyhdistelmiä sekä soolon lopetusta ja poistumista). Tunnit soveltuvat kaikille jotka haluavat tanssia live-baterian tahdissa. Samba no pé -askeleen hallitseminen keski-jatkotason tunneilla suotavaa. Tule nauttimaan sambasta huippusoittajien kanssa ja pitämään hauskaa ”Tanssii baterian kanssa” -teemalla!
Paikka: Tanssibuumi, Arinatie 4, 00370 Helsinki (Pitäjänmäki, juna-asemalta noin 7 min. kävelymatka)
Parkkipaikkoja pihalla.
Hinta: 21 €/henk. /krt (lähetämme maksutiedot ilmoittautuneille). Koko kauden sunnuntain tunteihin osallistuneille eri lisämaksu josta ilmoitamme tuntikohtaisesti.
Ilmoittautumislinkki 
Lisätiedot: Sambic tanssikoulu info@sambic.fi p. 040 535 5526

 

10.- 12.11.2023 Super Samba Weekend 2023

Paikka: Haihara (Tampere)
Sambic tanssikoulun hinnat osallistujille ja ryhmäilmoittautuminen: info@sambic.fi
www.supersambaweekend.com

 

18.11.2023 la -Tuusula Tanssii! -tapahtuma

Paikka: Kulttuuritalo Monio (Kartano-sali) Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula
Aika: 18-19.20 (tarjoilutila aukeaa klo 17.00)
Tuusula Tanssii – näytös on upea ja monipuolinen tanssisikermä jossa juhlitaan Tuusulan 380 v juhlavuotta eri tanssityylien ilotulituksella, yleisön aktivointia unohtamatta!
Lähes 100 esiintyjää tanssivat Tuusulan tarinaa mm. Sibeliuksesta sambaan, Säkkijärven polkasta burleskitanssiin, lavatansseista itämaiseen tanssiin. Huikea määrä tanssilajeja kohtaavat toisensa ilman esittämisen ja ilon pidon rajoitteita. Tuomme Tuusulan kulttuurikehtoon todellista tanssin ja musiikin riemua! Näytös sopii mainiosti pikkujoulujen viettoon Monion uusissa tiloissa.
Näyttämöllä nähdään pääesiintyjänä Sambic tanssikoulun esiintyvät ryhmät ja Tuusulan opiston tanssiryhmiä sekä muita yhteistyökumppaneita (mm. Keravan Kansantanssijat ry).
Lisätiedot tapahtumasivulta
Järjestäjä: Sambic Oy, info@sambic.fi

 

25.–26.11.2023  – Sambic® -tiiviskurssi – Viikonloppu sambaten! – Mäntsälä

Aika: la ja su klo 14-15.30
Paikka: Mäntsälän seurojentalo, Huvitie 3, Mäntsälä
Hinta: 20,00 € (2 krt)
Ohjaaja: Taina Kanerva (Sambic tanssikoulu)

Sambic tarjoaa aurinkoista ja mukaansa tempaavaa meininkiä marraskuun pimeyteen! Sambic® on vauhdikasta tanssiliikuntaa brasilialaisilla tansseilla (samba-reggae, axé-tanssit ja brasilialainen samba). Kaikille sopivalla tunnilla kohotamme kuntoa ja lisäämme vartalon liikkuvuutta. Pehmeät reggaen liikkeet poistavat selän, hartiaseudun ja rintarangan jäykkyyttä ja samba pistää puolestaan lantioon liikettä. Myös ryhti ja lihaskunto paranevat. Selkeät askelkuviot perinteisin ja trendikkäin lisukkein.
Rentoa, hauskaa ja hikistä sekä aitoa brassifiilistä!

Tunneilla tanssitaan samba-reggaeta, afrobrasilialaisia tansseja sekä hauskoja ja helppoja axé-tansseja. Treenataan samban askelia ja askelyhdistelmiä sekä sambasarja. Tunnin päätteeksi on palauttava venyttely. Tämä viikonloppukurssi tarjoaa iloa ja energiaa – Ole oman elämäsi karnevaalikuningatar tai -kuningas! Sopii kaikille tanssiliikunnasta kiinnostuneille.
Ilmoittautumislinkki 

 

17.11., 1.12. ja 8.12.2023 pe – Las Vegas pikkujoulutapahtumat – Kunnonpaikka Siilinjärvi

Aika: Klo 18:00-00:30 (klo 19 alkaen buffet illallinen)
Paikka: Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela (Siilinjärvi)
Lavalla Taika-stand-up (Markku Purho), Elvis-show (ARON & Cool Company) ja Samba Brazil -näytös sambanopetuksineen (Sambic tanssikoulu)
Lisätiedot päivitetään elokuussa.
https://kunnonpaikka.com/

 

2.12. ja 9.12.2023 la – Sambic Brasilialaisia tansseja -tiiviskurssi (Kunnonpaikka Siilinjärvi)

Aika: Klo 10-11.30
Paikka: Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela (Siilinjärvi)
Ohjaaja: Taina Kanerva (Sambic tanssikoulu)
Hinnat ja ilmoittautumislinkki tulossa elokuussa.
Iloinen ja energinen Sambic® -tiiviskurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua monipuoliseen tanssiliikuntatuotteeseen! Vieraileva tanssinopettaja ja Sambicin kehittäjä Taina Kanerva (Sambic tanssikoulu) tarjoaa aurinkoista ja mukaansa tempaavaa meininkiä opettaen brasilialaisten tanssien askelia ja askelyhdistelmiä sekä lyhyitä tanssisarjoja (samba-reggae, axé-tanssit ja brasilialainen samba). Pehmeät reggaen liikkeet poistavat selän, hartiaseudun ja rintarangan jäykkyyttä ja samba pistää puolestaan lantioon liikettä. Kaikille sopivalla lyhytkurssilla lisäämme vartalon liikkuvuutta ja kuntokin kohenee sekä ryhti ja lihaskunto paranevat. Vuonna 1991 kehitetyssä Sambicissa on selkeät askelkuviot perinteisin ja trendikkäin lisukkein. Rentoa, hauskaa sekä aitoa brassifiilistä! ” Ole oman elämäsi karnevaalikuningatar tai -kuningas!”