Samkid®

Sambic pdf-mainos

Lapsille tarkoitettu liikuntatuote Samkid on brasilialaista meininkiä kohdennettuna 4-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille, miksei nuoremmillekin! Samkid on rytmiä, askeleita, alkuperäistä ja uutta tanssia, liikunnan riemua, iloittelua ja improvisaatiota. Järjestämme omia tunteja sekä tilaustunteja kouluille, kerhoihin ja päiväkoteihin. Uudet vartaloa irroittavat liikkeet lisäävät mm. lasten kokonaismotoriikkaa ja koordinaatiota.

Samkid -tunteja ja kursseja

Perustuntien lisäksi toteutamme Samkid-tuokioita erilaisiin tilaisuuksiin. Karnevaalitapahtumat sopivat puolestaan mainiosti päiväkoteihin ja kouluihin. Esiinnymme ja tanssitamme lapsia ja nuoria vaikka SambaSirkus tai SamBirds -teemoilla.

L050119

Tapahtuman yhteyteen voidaan liittää rumpu/päähine -työpaja, soittimien esittelyä tai capoeira -osuus. Vuonna 1999 kehitetty liikuntatuote auttaa lapsia kohtaamaan eri kulttuurin musiikin ja tanssin keinoin. Suunnitellaan yhdessä ikimuistettava liikuntahetki! Koulutamme Samkid -ohjaajia ja järjestämme tilauskoulutuksia ryhmille.
Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: info@sambic.fi

wp_20130720_129-300x168
Kuva:  Sambic tanssikoulu ilahdutti lapsia ja perheitä Sinebrychoffin puistossa 20.7.2013 The Tall Ships Races -tapahtumassa.