Winter Carnival & Sambamessut

Sambic tanssikoulu järjestää eri yhteistyökumppanien kanssa Winter Carnival -tapahtumia.
Jo aikoinaan Hesperian Talvikarnevaalit olivat monelle se odotetuin alkuvuoden hillittömän hauska ja ohjelmistoltaan kansainvälisestikkin arvostettu suomalainen karnevaalitapahtuma.
Vuosien ajan on Sambic tanssikoulu tuonut lämpöä, valoa  ja väriä pimeään talviaikaan ja virittänyt yleisön brasilialaisten rytmien ja tanssien maailmaan järjestämällä talvella ja alkukeväällä karnevalihenkisiä tapahtumia.

Aiemmat Sambamessut ja Winter Carnival -tapahtumat:


Vuoden 2018 Winter Carnival -tapahtumassa nautittiin brasilialaisten tanssien ja musiikin lisäksi upeasta Krapin miljööstä! Sambic tanssikoulun esiintyvät ryhmät toivat värikkään ja monipuolisen ohjelmakattauksen tyylikkäästä Otavan Alla – Suomi 100 -hengestä kuumiin, sykkiviin ja aurinkoisiin brasilialaisiin rytmeihin! Rennossa juhlapaikassa yleisöllä oli mahdollisuus ruokailla, tanssia ja viihtyä! lllan esitysten jälkeen sambajunassa keinuva klubiyleisö ja esiintyjät jättivät Tuusulan Rantatien historiallisen taiteilijayhteisön entisille asuinsijoille tanssilliset sambajäljelle. Tapahtuman tuotanto: Sambic tanssikoulu
Katso tapahtuman kuvat täältä.

 

Winter Carnival 2015 & Sambamessut

Winter Carnival A3 .ai

Sambamessut 2015

Ensimmäistä kertaa Sambamessut yhdistettiin Winter Carnival -tapahtumaan Vantaalla.  Katso hulppeet tunnelmat täältä.

Sambamessut 2014

Vuoden 2014 Sambic tanssikoulun järjestämät III Sambamessut pidettiin Viking Line M/S Mariellan erikoisristeilyn – a Taste of Brazil – 22.-24.3.2014 ohessa! Messuilla sai nauttia monipuolsen tuntivalikoiman lisäksi upeasta iltaohjelmasta ja teemaillallisesta. Katso vauhdikkaat tunnelmat täältä.

Sambamessut 2013

Vuoden 2013 Sambamessut pidettiin Turun Sokos Hotel Caribiassa. Katso kuvat ja videoklipit täältä.

Sambamessut 2012

Kevään 2012 Sambamessut keräsi ennätysmäärän osallistujia Helsinkiin! Katso mukavat tuntitunnelmat tästä videoklipistä ja kuvat täältä.